Mijn favorieten

Even voorstellen


Marleen de Bekker – de Bont
NVM Register Makelaar-Taxateur
 
Marleen de Bekker – de Bont (Kaatsheuvel, 1970) heeft eigenlijk al vanaf haar zeventiende een droom om in de makelaardij werkzaam te zijn. Na haar VWO heeft ze diverse opleidingen gevolgd en voltooid maar pas op latere leeftijd, toen zij de kans kreeg om de opleiding makelaardij te gaan volgen heeft ze haar hart gevolgd. Bij Woonstichting St. Joseph in Boxtel kreeg zij deze mogelijkheid en vanuit daar is ze in de makelaardij terecht gekomen. Na de kneepjes van het vak te hebben geleerd bij diverse gerenommeerde makelaarskantoren in ’s-Hertogenbosch en Oisterwijk, neemt zij nu zelf het heft in handen en start zij een nieuw makelaarskantoor in Oisterwijk, onder de naam Finesse Makelaardij.
 Rianne Vrijdag
Swinkels, fotografe
 
Rianne Vrijdag-Swinkels (Maasbree,1969) heeft vanaf haar achttiende naast haar studie Nederlands en notarieel recht en haar werk als kandidaat-notaris veel tijd aan fotografie besteed. In 2008 besloot Rianne de fotografie professioneel aan te gaan pakken. Zij begon in 2009 met de vakopleiding aan de Fotovakschool in Boxtel en behaalde in juni 2012 haar diploma vakfotografie. Haar passie voor huizen en interieur komt haar bij de fotografie ten behoeve van de verkoop van woningen goed van pas.
 


Maaike Verstijnen
Styliste
 
Voor Maaike Verstijnen (’s-Hertogenbosch, 1972) is een styling in vele vormen haar grote passie. Sfeer en warmte creëren, praktische oplossingen bedenken, het  jezelf thuis laten voelen, dat is waar zij voor staat. Sinds enkele jaren verzorgt zij met veel enthousiasme de styling van interieurs voor particulieren en bedrijven. Haar opleiding volgde ze aan het  Sint-Lucas in Boxtel. Tijdens de verkoopstyling bekijkt zij uw interieur als een buitenstaander. Zij laat de sterke punten van uw woning nog duidelijker naar voren komen en geeft tips en adviezen om de aandachtspunten van de woning te verbeteren. 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring